Skoleleder

Gitte Møller har siden opstart af Billum Friskole været skoleleder. Gitte har rødder i de frie skoler, først som friskolebarn, senere efterskole- og højskoleelev, dernæst 22 år som friskolelærer. Udover at være skoleleder underviser Gitte også samt deltager i fortælletimer. Gittes motto er: Når vi løfter i flok skabes relationer, og det er netop, hvad der skal til for at mærke, at ”vi er os”.

Privat dyrker Gitte gymnastik, oplever naturen, passer dyr og køkkenhave eller laver håndværk af forskellig art.

Lærer

Sanne Thisgaard bor i Janderup. Sanne har matematik i 2 forskellige klasser. I sin fritid spiller hun teater og synger en masse. Sanne nyder at læse i sin grønne sofa.

Lærer

Sannie Madsen kommer fra Agerbæk. I sin fritid kan hun godt lide at være aktiv og dyrker bl.a. tabata, løb og yoga. Desuden er Sannie stor sportsentusiast og følger både det lokale fodbold- og håndboldhold.

Sannie er uddannet lærer med linjefagene dansk, engelsk og historie.

Børnehaveklasseleder / pædagog

Lotte Bech Karlsen bor i Nørre Nebel sammen med sin mand og har 2 voksne børn.

Lotte er uddannet pædagog i 1996 og har siden 1998 arbejdet som børnehaveklasseleder. Lotte underviser i børnehaveklassen, indskolingen samt i håndarbejde.

I sin fritid nyder hun gåture på alle årstider – og hun bruger også en del tid på at strikke, hækle og sy og er ligeledes frivillig på er hospice.

Lærer (på barsel)

Lea bor i Varde med sin mand Jon og børn.

Lea er er uddannet lærer i 2011 med linjefag i matematik, natur og teknologi, svømning og idræt.

Trine Haven Olesen

Trine bor i Janderup med sin mand og 3 børn. Trine er uddannet lærer og underviser i dansk, billedkunst, sløjd og specialundervisning. Desuden har Trine har stor erfaring med AKT (Adfærd, Kontakt og Trivsel).

I sin fritid bruger Trine meget tid med sin familie, spiller badminton samt er aktiv i lokalsamfundet.

Julie Thorlund Jepsen

Julie bor i Oksbøl med sin kæreste Jacob.

Julie er uddannet lærer med linjefagene biologi, idræt, dansk, svømning og friluft. Derudover underviser Julie i fysik og andre naturfag.

I sin fritid spiller Julie håndbold.

Barsel